Restaurant ’t Raodhoes – Reuver

Catering Week 30

Veel mensen vieren vakantie in eigen land dit jaar. Maak het extra gezellig met een uitgebreid diner in eigen tuin zonder zelf uren in de keuken te staan. Ook dit weekend kun je kiezen uit een zelf samengesteld 3- of 4-gangen menu.
Let op: van 26 juli t/m 12 augustus hebben we geen cateringmenu.

Bestellen kan tot en met donderdag 21:00 uur via info@raodhoes.nl of bel naar 077- 474 8881. Je bestelling is afgerond zodra wij hebben gereageerd.

Afhalen tussen 17:00 en 17:30 uur op vrijdag en zaterdag.

Voor diners op zondag, vragen wij om zaterdag af te halen en thuis gekoeld weg te zetten. Alle gerechten worden vers bereid, waardoor dit prima kan.

3 – gangenmenu €25 | 4 – gangenmenu €30

Voorgerechten

– Een tartaartje van mooie verse tonijn met gemarineerde scampi’s.

– Vitello Tonnato met een frisse selderijsalade.

Soepen

– Vers gemaakt tomatensoep met bosuitjes en blokjes ham.

– Soep van doperwtjes met fijne groenten.

Hoofdgerechten

– Atlantische tongfilet gevuld met zalm en een saus van Noilly Prat.

– Biefstuk uit Schotland met een saus van groene pepertjes.

– Medaillons van Zuid-Afrikaanse kip met dragonsaus.

De hoofdgerechten worden vergezeld met een aardappel- en groentegarnituur.

Nagerechten

– Verrassingsdessert van fruit en chocolade.

– Parfait van witte chocolade met Rote Grútze en slagroom.

Wij wensen jullie een fijne zomer toe in goede gezondheid.

Met vriendelijke groet, Piet en Gerrie.