Catering Week 38

Catering week 38

Eenvoudig een luxe diner op tafel.
Stel zelf je menu samen om thuis uitgebreid te tafelen en te genieten van heerlijke gerechten.

3 – gangenmenu €25 | 4 – gangenmenu €30

Bestellen kan tot en met donderdag 21:00 uur via info@raodhoes.nl of bel naar 077- 474 8881.
Je bestelling is afgerond zodra wij hebben gereageerd.

Afhalen op vrijdag en zaterdag tussen 17:00 en 17:30 uur. Op zondag tussen 11:00 uur en 11:30 uur.

Voorgerechten

– Graved-Lachs met citroenschuimpjes en een dressing van limoen
– Parmaham met Cavaillonmeloen en een zoete dressing van sinaasappel

Soepen

– Vissoepje mat reepjes tongfilet en verse kruiden
– Soep van pastinaken en een garnituur van blokjes knolraap

Hoofdgerechten

– Zeewolf op pasta en een getomatiseerde rieslingsaus
– Biefstuk van het Hereford rund met een Madeira saus
– Eendenborst met mangosaus

Bij de hoofdgerechten krijgt u een aardappel- en groentegarnituur.

Nagerechten

– Bavarois van bosfruit met bobessen in een cassissaus.
– Parfait van gekarameliseerde amandelen en een romige karamelsaus

Wij wensen allen een goede gezondheid toe,

Met vriendelijke groet, Piet en Gerrie.

 

Scroll to top