Restaurant ’t Raodhoes – Reuver

Catering

Organiseert u een zakelijke bijeenkomst of een groot feest? Of misschien gewoon een etentje met familie of vrienden. Elke gelegenheid kan een mooie gelegenheid zijn om gebruik te maken van onze cateringservice. Het gemak van voorbereide gerechten en mooie presentatie, genieten in een huiselijke sfeer.

Catering is er in vele soorten en prijsklassen. Van kleine hapjes (tapas), tot broodjes buffet, warme maaltijden en uitgebreide buffetten. Vanaf 10 personen kunt u al gebruik maken van de cateringservice van het Raodhoes. Download de cateringlijst voor een impressie van de mogelijkheden.

Catering van ’t Raodhoes staat bekend om zijn originaliteit, verse seizoensproducten, streekgerechten en oog voor detail. Ook kunt u kiezen voor koude en/of warme buffetten, naar wens samengesteld. Wij zorgen voor een mooie presentatie en desgewenst ook voor het serveren.
Download de buffettenlijst. In de fotogalerij ziet u ook een impressie van onze buffetpresentatie.

In overleg zorgen we er samen voor dat de catering voldoet aan uw wensen.

Prijslijst p.d. 01-01-2017

Met dit overzicht willen wij u een indruk geven van de vele verschillende cateringmogelijkheden die wij voor u kunnen verzorgen. Wij werken uitsluitend met dagverse ingrediënten van hoge kwaliteit. En met onze 35 jarige ervaring kunnen wij u er van verzekeren dat u een heerlijke maaltijd te wachten staat

Ook kunnen wij u feest, activiteit of presentatie in zijn geheel verzorgen.

Buffetten vanaf 10 personen

Basisbuffet €12,95

Ambachtelijk huisgemaakte huzarensalade

Gevuld eitje en een gevuld cervelaat rozet

Asperges ingerold met remouladesaus in achterham

Gevuld tomaatje met een hammousse

Ghandaham met verse galiameloen

Verse fruitsalade

Stokbrood en kruidenboter

Basisbuffet aan gevuld met een vlees assortiment €16,50

Basisbuffet +

Orloff salade (met ham pasta en tomaat)

Coppa di Parma

Gerookte kalkoenfilet

Carpaccio van rundermuis omwikkeld met kruiden

Confit van ardaneese uitjes (zoete marmelade)

Basisbuffet aan gevuld met een vis assortiment €17,50

Basisbuffet+

Krabsalade

Gerookte regenboogforel

Gerookte Schotse zalm

Diverse gerookte makreel

Vers gepocheerde zalm

Romige cocktailsaus

Basisbuffet aangevuld met een vlees en een visbuffet €19,50

Bovenstaande buffetten zijn verder aan te vullen met

Gemarineerde scampiais in een kruiden/knoflook sausje

Hollandse maatjes geserveerd met vers gehakte uitjes maatje

IJsselmeer paling

Gerookte meervalfilet

Deze buffetten kunt u verder completeren met een of meerdere soorten warme gerechten

U kunt een keuze maken uit de volgende gerechten

Mals rundermedaillons in een rode wijnsaus

Gevogelte ragout met een kerrie ananassaus of naturel met kruiden.

Varkens poulet met paddenstoelen

Runder poulet in een stroganoffsaus

Gehaktballetjes in een pomodori tomatensaus

Eventueel aangevuld met aardapplegratin en/of aromatische gestoofde rijst

Heeft u zelf nog een suggestie voor een andere gerecht dan maken wij dat graag voor u.

Vanaf 25 personen zijn er nog meer enkele of meerdere aanvullingen voor u buffet te kiezen

Dit maakt u buffet natuurlijk nog exclusiever.

In zijn geheel gepocheerde zalm(en)

In zijn geheel gebraden varkensrug(gen) opgemaakt op het bot

In zijn geheel gebraden runderentrecote op het bot geserveerd

Vis terrine van zalm of meerval of verschilende vissoorten

Vlees terrines (paté zonder korst)

De bovenstaande buffetten kunt u aanvullen met een soep naar keuze per ltr. Geprijsd

Runderbouillon met gestoofde groenten

Runderbouillon met fijne kruiden

Kalfsbouillon met reepjes groenten en een scheutje Madeira

Kalfsbouillon met reepjes oesterzwam en fijne kruiden

Tomatenbouillon met komkommer julienne

Heldere kerriebouillon met rijst en blokjes paprika

Licht gebonden mosterdsoep met reepjes prei en kruiden

Paddestoelroomsoep met gehakte peterselie

Tomatensoep gemaakt met verse tomaten

Uiterst smaakvolle lichtgebonden kerriesoep afgemaakt met reepjes gerookte kip

Aspergesoep (enkel in het aspergeseizoen)

Pastinakensoep met een garnituur van courgettes en kruiden

Heeft u zelf nog een suggestie voor een andere soep dan maken wij die graag voor u

En wilt u uw buffet helemaal compleet maken dan maken wij voor u een mooi nagerechten buffet

Per liter geprijsd en decoratief opgemaakt ( een liter is voor ong. 5 a 6 personen)

U kunt een keuze maken uit de volgende gerechten

Chocolade mousse (specialiteit van het huis)

Bavarois verschillende smaken.

Sinaasappel of Amandel

Mandarijn of Passie

Aardbeien of Bosfruit

Kiwi of Frambozen

Mango of Reine Claude

 

Vanilleroomijs met warme kersen

Vanilleroomijs met warme abrikozen

Verse fruitsalade

Parfait (zachtgevroren stilstaand roomijs) o.a.

Grand Marnier of Nougat

Hazelnoot of Mango

Zwarte Pruimen of Aardbeien

 

Kaasplateau van verschillende Hollandse en buitenlandse kazen

Een gecombineerd nagerechten buffet van vijf soorten is ook mogelijk.

Dan maakt u uit bovenstaande een keuze van vijf voor de prijs van vier.

In overleg kan de catering of het buffet door ons bezorgd worden.

Serviesgoed is ook door ons te regelen

Hopend u hiermee voldoende keuze te geven uit een diversiteit aan gerechten,

Verblijven wij met vriendelijke groet

Restaurant `t Raodhoes

Piet en Gerrie Boonen