Restaurant ’t Raodhoes – Reuver

Menukaart

Voorgerechten

Zeebaars met een citroendressing

—–

Lauwwarme gerookte zalm op een frisse salade

met pareltjes van zeewier en komkommer.

—–

Krokant gebakken reepjes kalfslever met spekjes.

geserveerd met geitenkaas van de Bokkesprong uit het Veulen.

****

Gevulde champignonkoppen met een

basilicumdressing en geraspte oude Reypenaerkaas.

Soepen / tussengerechten

Soepje van verse courgettes met een lobbige kruidenroom.

—–

Saffraan bouillon met reepjes witvis en mini scampi’s.

—–

Dorade filet op een groenten julienne en saffraan saus.

—–

Scampi’s op gebakken witlof met een kruidenknoflook boter

****

We hebben vaak dagspecialiteiten, die niet op de kaart staan.

Graag informeren wij U hierover.

Of laat U zich verrassen door ons 4 of  6 gangen   SURPRISE-MENU

respectievelijk 41,50 en   47,50

Hoofdgerechten

kabeljauw filet met courgettes

en een saus van Noilly-Prat.

—–

Kalfsoester op pasta

vergezeld met een stevige getomatiserde kruidenroomsaus.

—–

Herford bief Gegrild op de “Big Green Egg.

op frietjes van knolselderij en een volle rode wijnsaus.

—–

Vispallet op de wijze van `t Raodhoes.

 Een vijftal gegrilde vissoorten met twee soorten sauzen.

 (meerprijs € 3,50 p.p.)

****

Nagerechten

Abrikozen bavarois met muntsaus en gemarineerde mandarijntjes

—–

Chocolade mousse met krokant gezoet korstplakje

en rood bosfruit.

—–

Gebakken appeltjes met kaneel en suiker

met vanilleroomijs en geroosterde amndelen

—-

Bordje met Hollandse en Buitenlandse kaasjes.

*****

U kunt een keuze maken uit een zelf te bepalen aantal gangen menu:

3 Gangen menu met soep á € 35,75 of een 3 gangen menu met voorgerecht á  € 37,75

Een 4 gangen menu á € 41,50

Heeft u wellicht nog een andere wens zoals een vegetarisch menu of een dieet

In overleg is veel te regelen.