Restaurant ’t Raodhoes – Reuver

Menukaart

Voorgerechten

Salatrio uit Beesel met krokant gebakken scampi’s,

balsamico en een kruiden/knoflook dressing.

—–

Een taartje van gerookte forel met blokjes gerookte pepermakreel

—–

Krokant gebakken spekjes,

en lauwwarme geitenkaas van de Bokkesprong uit het Veulen.

****

Een vegetarische salade met gemarineerde artisjokharten,

Basilicumdressing en geraspte oude Reypenaerkaas.

Soepen / tussengerechten

Kalfsbouillon met gestoofde groenten en verse kruiden.

—–

Soepje van Hollandse doperwtjes met een crème van gele peentjes.

—–

Medaillon van witvis in panko op groenten,

met een kreeftensausje..

—–

biefstukje van speenvarkenfilet met een fijne ratatouille van

olijven champignons en een Limburgse mosterdsaus.

****

We hebben vaak dagspecialiteiten, die niet op de kaart staan.

Graag informeren wij U hierover.

Of laat U zich verrassen door ons 4 of 6 gangen SURPRISE-MENU

respectievelijk € 41,50 en € 47,50

Hoofdgerechten

Op het vel gebakken roodbaarsfilet met een frisse citroensaus.

geserveerd op een pasta gekruid met citroenpeper.

—–

Boerderij eendenborst met een saus van mango en een

risotto van zuidvruchten.

—–

Herford biefstuk

Gegrild op de watergril met gebakken blokjes knolselderij

en een stevige rode wijnsaus.

—–

Vispallet op de wijze van `t Raodhoes.

Een vijftal gegrilde vissoorten met twee soorten sauzen.

(meerprijs € 3,50 p.p.)

****

Nagerechten

Bavarois van rood fruit met aardbeien,

en een Grand Marnier saus

—–

Chocolademousse met Rote Grütze en vanille roomijs.

—–

Surprise van nagerechtjes

—-

Bordje met Hollandse en Buitenlandse kaasjes.

*****

U kunt een keuze maken uit een zelf te bepalen aantal gangen menu:

3 Gangen menu met soep € 35,75 of een 3 gangen menu met voorgerecht € 37,75

Een 4 gangen menu € 41,50

Heeft u wellicht nog een andere wens zoals een vegetarisch menu of een dieet

In overleg is veel te regelen.