Restaurant ’t Raodhoes – Reuver

Menukaart

Voorgerechten

Zeebaars met een citroendressing

—–
Lauwwarme gerookte zalm op een frisse salade
Met pareltjes van zeewier en komkommer.


—–
Krokant gebakken reepjes kalfslever met spekjes.
Geserveerd met geitenkaas van de Bokkesprong uit het Veulen
.
.
—–
Gevulde champignonkoppen met een
basilicumdressing en geraspte oude Reypenaerkaas.

****
Soepen / tussengerechten

Soepje van witlof en reepjes livarham.


—–
Saffraan bouillon met reepjes witvis en mini scampi’s
.

—–
Dorade filet op een groenten julienne en saffraan saus.


—–
Scampi’s op gebakken witlof met een kruidenknoflook boter

****
We hebben vaak dagspecialiteiten, die niet op de kaart staan.
Graag informeren wij U hierover.


OF LAAT U ZICH VERRASSEN DOOR ONS 4 OF 6 GANGEN SURPRISE-MENU
respectievelijk € 43,75 en € 49,75

Hoofdgerechten

Kabeljauw filet met courgettes
en een saus van Noilly-Prat.

—–
Eendenborst met een puree van pompoen en portsaus

—–
Herford bief Gegrild op de watergril.
op frietjes van knolselderij. en een stevige rode wijnsaus.

—–
Vispallet op de wijze van `t Raodhoes.
Een vijftal gegrilde vissoorten met twee soorten sauzen.
(meerprijs € 3,50 p.p.)
****

Nagerechten

Seizoens bavarois met gemarineerde mandarijntjes

—–
Chocolade mousse en rood bosfruit.

—–
Gebakken appeltjes met kaneel en suiker
Met vanilleroomijs en geroosterde amandelen

—–
Bordje met Hollandse en Buitenlandse kaasjes.

*****

U kunt een keuze maken uit een zelf te bepalen aantal gangen menu:
3 Gangen menu met soep á € 37,75 of een 3 gangen menu met voorgerecht á € 39,75
Een 4 gangen menu á € 43,75
Heeft u wellicht nog een andere wens zoals een vegetarisch menu of een dieet
In overleg is veel te regelen.