Restaurant ’t Raodhoes – Reuver

Menukaart

 

Voorgerechten

Salatrio uit Beesel met krokant gebakken scampi’s,

balsamico en een kruiden/knoflook dressing.

—–

Een taartje van gepocheerde vis met gemarineerde reuze garnalen

En een dressing van limoen

—–

Carpaccio met oude Rotterdamse kaas en een truffeldressing

—–

Een vegetarische salade met champignons en geitenkaas.

Hierbij een basilicumdressing.

****

Soepen en/of tussengerechten

Kalfsbouillon met gestoofde groenten en verse kruiden.

—–

Bisque van schaaldieren met een royale visvulling.

—–

Medaillon van witvis in panko op groenten,

met een kreeftensausje.

—–

Paddenstoel lasagne met een romige truffelsaus

*****

We hebben vaak dagspecialiteiten, die niet op de kaart staan. Graag informeren wij U hierover.

Of laat U zich verrassen door ons 4 of 6 gangen  SURPRISE-MENU

respectievelijk 43,75 en   49,75

Hoofdgerechten

Op het vel gebakken kabeljauwfilet met een frisse citroensaus.

geserveerd op een pasta gekruid met citroenpeper.

—–

Boerderij eendenborst met een portsaus geserveerd

op een groenten couscous

—–

Herford biefstuk .

Gegrild op de watergril met gebakken blokjes knolselderij

en een stevige rode wijnsaus.

—–

Vispallet op de wijze van `t Raodhoes.

Een vijftal gegrilde vissoorten met twee soorten sauzen.

(meerprijs € 3,50 p.p.)

****

Nagerechten

Bavarois van abrikoos met aardbeien,

en een Grand Marnier saus.

—–

Aardbeien Romanoff met vanille roomijs.

—–

Surprise van nagerechtjes.

—–

Bordje met Hollandse en Buitenlandse kaasjes.

*****

U kunt een keuze maken uit een zelf te bepalen aantal gangen menu:

3 Gangen menu met soep á € 37,75 of een

3 gangen menu met voorgerecht á  € 39,75

Een 4 gangen menu á € 43,75

Heeft u wellicht nog een andere wens zoals een vegetarisch menu of een dieet? In overleg is veel te regelen.

Heeft u wellicht nog een andere wens zoals een vegetarisch menu of een dieet? In overleg is veel te regelen.