Restaurant ’t Raodhoes – Reuver

Kerstmiscatering

CATERINGLIJST 2019

Wilt u onze cateringlijst downloaden, dan kan dat hier: Cateringlijst 2019

Restaurant t RAODHOES

Voorgerechten;
        Timbaaltje van gepocheerde vis met scampi’s en een frisse citroendressing. €  8,30 p.p.
        Pallet van gerookte vis met een mooie vissalade en een mosterd/dille dressing. €  9,10 p.p.
        Wildzwijn ham met een Waldorfsalade, mirabellen en mispelmarmelade. €  8,55 p.p.
Soepen;
        Wildbouillon met Shii Thake en een scheutje Madeira. €  3,75 p.p.
        Krachtige Hubertussoep met gestoofde wintergroenten. €  3,75 p.p.
        Kreeften soepje met een visgarnituur. €  5,75 p.p.
        Truffel soepje met oesterzwam en verse kruiden. €  4,75 p.p.
Tussengerechten;
        Medaillon van kabeljauw met gerookte zalm op lintpasta en een rieslingsaus. €  5,30 p.p.
        Scampi’s met een kruiden risotto met een sausje van saffraan. €  5,30 p.p.
        Pulled Boar (wild zwijn) timbaal met knolselderij en truffel en een volle wildsaus. €  5,30 p.p.
        Een carré van paddenstoelen met gesmoorde champignons. €  4,90 p.p.
Hoofdgerechten;
        Zalmfilet op een fijne julienne van groenten en een rieslingsaus. € 10,25 p.p.
        Goed gevulde Wildestouffade van haas en hert en een blank gekookt peertje. € 11,25 p.p.
        Royale hazenbout  op traditionele wijze gegaard met een blank gekookt peertje. € 12,55 p.p.
        Hertenbiefstuk met saus waarin Beesels Kruutje en een blank gekookt peertje. € 12,95 p.p.
        Hertensukade met een volle wildsaus. Mooi zacht vlees. Vorig jaar een topper. € 10,25 p.p.
        Kalfsoester op kastanje champignons en een saus van verse kruiden. € 12.35 p.p.
        Medaillons van het Belgisch WitBlauw rund met een saus van rode wijn. € 11,35 p.p.
        Biefstukjes van het Duroc d’ Olives varken met een duxelles en roomsaus € 10.15 p.p.
Bijgerechten;
        1 kg. Aardappelgratin in aluminium bakje (ong. voor 4 a 5 personen). €  6,30 p.bak
        ½  kg. Aardappelgratin in aluminium bakje (ong. voor 2 a 3 personen). €  3,35 p.bak
        Huisgemaakte rode kool. Zeer gewaardeerd als aanvulling op u diner. €  8,30 p.ltr
        Witlof uit de oven omwikkeld met achterham en met kaas gegratineerd. €  2,20 p.p.
        ½ Blank huis gekookt conference peer in suikersiroop ter aanvulling van. €  1,20 p.p.
        Quiche van bladerdeeg met een groentevulling.   €  2,45 p.p.
Nagerechten;
  Chocolademousse van pure Fairtrade Callebout couverture versierd met slagroom en strooisel.
       1 ltr. ( 4 à 5 personen) €  13,30           ½ ltr. ( 2 à 3 personen) €  8,55
  Amarena  bavarois met met  vers fruit en een Mirabellen sausje.
       1 ltr. ( 4 à 5 personen) €  13,50           ½ ltr. ( 2 à 3 personen) €  8,55
  Parfait Camargo. Hazelnoot parfait met slagroom en chocolade bloesem
       1 ltr. ( 4 à 5 personen) €  12,50          ½ ltr. ( 2 à 3 personen) €  8,55
Uw keuze uit dit aanbod kunt u t/m woensdag 18 december aan ons doorgeven, waarna wij zorg dragen
voor een correcte uitvoering. De bestelling kan op 24 december tussen 14.00 uur en 15.30 uur
opgehaald worden, en op tweede kerstdag tussen 11.00 uur en 11.30 uur
In Velden en Grubbenvorst  bezorgen wij op 24 december in de morgen en in overleg.
Wij wensen u alvast een fijn Kerstmis toe en een mooi en gezond 2020
 

Piet en Gerrie Boonen Restaurant t Raodhoes

Bestellen kunt u per mail info@raodhoes.nl of  tel 0774748881