Restaurant ’t Raodhoes – Reuver

Kerstmiscatering

KERSTCATERING 2018      RESTAURANT  ’T RAODHOES

 

Voorgerechten;
        Taartje van witvis en een zalm carpaccio en avocadobonbons €  8,10 p.p.
        Pallet van gerookte vis met een smakelijke vissalade en mierikswortelcrème. €  8,90 p.p.
        herten ham met een pompoensalade, mirabellen marmelade €  8,35 p.p.
Soepen;
        Wildbouillon met bospaddestoelen €  3,65 p.p.
        Krachtige Hubertussoep met wintergroenten €  3,65 p.p.
        Soepje van revierkreeftjes met een visgarnituur €  5,95 p.p.
        Truffelsoepje met shiitake en verse kruiden €  4,95 p.p.
Tussengerechten;
        Biefstukje van zalm met gerookte zalm op saffraanrijst en dillesaus . €  5,10 p.p.
        Scampi’s met couscous en een saus van zwarte knoflook. €  5,10 p.p.
        Pulled Boar (wilszwijn) timbaal met pastinaken puree en een volle wildsaus. €  5,10 p.p.
        Een carré van paddenstoelen met gesmoorde champignons. €  4,70 p.p.
Hoofdgerechten;
        Zalmfilet op een fijne julienne van groenten en een rieslingsaus. €   9,95 p.p.
        Goed gevulde Wildestoufade van haas en hert en een blank gekookt peertje € 11,05 p.p.
        Royale hazenbout  op traditionele wijze gegaard met een blank gekookt peertje € 12,15 p.p.
        Hertenbiefstuk met kersen en een kriekbiersaus en een blank gekookt peertje € 12,80 p.p.
        Hertensukade met een volle wildsaus. Mooi zacht vlees. Vorig jaar een topper €   9,95 p.p.
        Kalfsoester op een droge duxelles met een saus van verse kruiden. € 12.15 p.p.
        Medaillons van het Belgisch WitBlauw rund met een saus van rode wijn € 11,15 p.p.
        Varkenshaasje van het Duroc d’ Olives met een paddestoelsaus. €   9,85 p.p.
Bijgerechten;
        1 kg. Aardappelgratin in aluminium bakje (ong. voor 4 a 5 personen) €  6,10 p.bak
        ½  kg. Aardappelgratin in aluminium bakje (ong. voor 2 a 3 personen) €  3,15 p.bak
        Huisgemaakte rode kool. Zeer gewaardeerd als aanvulling op u diner €  8,10 p.ltr
        Witlof uit de oven omwikkeld met achterham en met kaas gegratineerd €  2,00 p.p.
        ½ Blank huis gekookt conference peer in suikersiroop ter aanvulling van! €  1,00 p.p.
        Quiche van bladerdeeg met een groentevulling   €  2,25 p.p.
Nagerechten;
  Chocolademousse van pure Fairtrade Callebout couverture versierd met slagroom en strooisel
       1 ltr. ( 4 à 5 personen) €  13,20           ½ ltr. ( 2 à 3 personen) €  8,25
  Abrikozenbavarois met Abricot Brandy. Met  vers fruit en een Mirabellen coulis
       1 ltr. ( 4 à 5 personen) €  13,20           ½ ltr. ( 2 à 3 personen) €  8,25
  Overheerlijke Parfait van witte chocolade met fruitsnoepjes met mangosmaak.
       1 ltr. ( 4 à 5 personen) €  12,20          ½ ltr. ( 2 à 3 personen) €  8,25
 

 

Uw keuze uit dit aanbod kunt u t/m maandag 17 december aan ons doorgeven, waarna wij zorg dragen
voor een correcte uitvoering. De bestelling kan op 24 december tussen 14.30 uur en 16.00 uur
opgehaald worden, en op tweede kerstdag tussen 10.30 uur en 11.00 uur
In Velden en Grubbenvorst  bezorgen wij op 24 december in de morgen en in overleg.
Wij wensen u alvast een fijn Kerstmis toe en een mooi en gezond 2019
 

Piet en Gerrie Boonen Restaurant t Raodhoes

Bestellen kunt u per mail info@raodhoes.nl of  tel 0774748881