Restaurant ’t Raodhoes – Reuver

Pasen

Wij serveren dit jaar ook weer een mooi Paasmenu. Mooie voorjaarsgerechten met lichte kleuren en smaken horen hierbij. Deze zachte smaken laten we terugkomen in ons Paasmenu. Het volgend menu hebben wij voor u samengesteld:

Gemarineerde kabeljauwloin met rode biet en dille.
Hierbij serveren wij gemarineerde asperges.
***
Aspergesbouillon met shii thake en voorjaarsgroenten.

***
Lamshaasjes op een kruidencouscous en een
saus van thijm en een vleugje knoflook
***
Mango sorbet met een rode bessensaus.
***
Kalfs entercote met asperges en een saus van
eendenlever en creme fraiche.
***
Paas dessert.

Wij serveren dit menu op 30 / 31 maart en zondag en 1 april. Zijn er mensen die ergens niet van houden, dan kunnen zij dit kenbaar maken en hebben wij enige alternatieven voor handen. Dit menu bieden wij u aan voor 47.50 p.p.

Wij serveren dit menu op vrijdag en zaterdag vanaf 18.00 uur en op zondag al vanaf 16.00 uur. Wij wensen U nu alvast een prettig Paasweekend toe.

Piet en Gerrie Boonen

Reserveren kan op verschillende manieren: