Restaurant ’t Raodhoes – Reuver

Wild

18 Oktober t/m December 2018

Wederom hebben we dit jaar gekozen voor, geen apart wildweekend maar een wildmenu. dat we serveren vanaf donderdag 18 oktober t/m december. Wij hebben een menu samengesteld met de beste seizoensgebonden producten.

Een Lauwwarme salade met Pulled Boar van wildzwijn uit de Eifel.
Dit in combinatie van Mirabellen op brandewijn en een marmelade hiervan.

****
Pompoensoepje met quenelles van wilde gans
en een crème van kastanjes
****

Fazanten borstje dat met nootjes is gepaneerd en gegaard is in de
Big Green Egg met Elzasser zuurkool en een morieljessaus.
****
Sorbetje van granaatappel.
****
Hertenbiefstukjes met een saus van Kriekbier en gewelde kersen.
Geserveerd op puree van pastinaak
****
Combinatie van winterse nagerechten.

****

Prijs per couvert, € 47,50
Indien u iets niet lust, mag of wilt eten, wij zorgen voor een alternatief

U kunt vanaf heden reserveren Tel. 077-4748881

Wij heten u van harte welkom.

Piet en Gerrie Boonen