Restaurant ’t Raodhoes – Reuver

Wild

18 Oktober t/m December 2019

Dit wildseizoen openen wij op 18 oktober met een
speciale wijn/spijs avond met vinoloog Hans Schers
Hij zal bij elk gerecht een bijpassende wijn en toelichting verzorgen
Wildmenu 2019
Een pastrami van Wildzwijnsfilet met een herfstsalade

Dit in combinatie met mirabellen op brandewijn

****
Een zeer licht wildsoepje
met een garnituur van bospaddenstoeltjes.
****

In filodeeg, zacht gegaard tam konijn met abrikoos.
Hierbij serveren wij een saus met zelf ingemaakte Hedelfinger kersen
****
Granité van rode wijn.
****
Biefstukjes van het edelhert met een puree van aardpeer

Hierbij een brunoise van gebakken kruidkoek en een volle wildsaus
****
Combinatie van winterse nagerechten.

****

Prijs per couvert, € 49,75
Indien u iets niet lust, mag of wilt eten, wij zorgen voor een alternatief

De wijn/spijs avond is € 74,75 per couvert incl. wijn arrangement

U kunt vanaf heden reserveren Tel. 077-4748881
Wij heten u van harte welkom.

Piet en Gerrie Boonen