• Een avondje uit

  Wij staan voor u klaar
 • Aankondiging overdracht restaurant

  per 1 januari 2022
  Lees meer
 • Gezellig en Sfeervol Restaurant

  Midden in Reuver
 • Wij bestaan 25 jaar!

  Vier dit samen met ons
  Lees verder
 • Thuis uit eten

  Nu menu's afhalen in Reuver

Welkom

Piet en Gerrie Boonen

Genieten van heerlijke seizoensgerechten en ontspannen vertoeven in een gemoedelijke ambiance onder de gewelven van het voormalig raadhuis. Dat is wat U kunt verwachten bij Restaurant ‘t Raodhoes in Reuver.
Wij, Piet en Gerrie, zorgen er samen al 24 jaar voor, als chefkok en gastvrouw, dat onze gasten kunnen genieten van een varieteit aan gerechten en een gezellige avond. Wij heten u van harte welkom!

Kerstcatering

Kerstmis in Reuver

Het einde van het jaar komt alweer snel in zicht en daarmee ook de feestdagen rond Kerst. U kunt vanaf nu onze heerlijke gerechten bestellen. Zonder dat u zelf lang in de keuken staat, zet U een culinaire maaltijd op de eettafel. Bestel snel, want vol = vol.

Thuis uit eten: Afhaalmenu

Zolang wij in het restaurant met een aangepast aantal plekken blijven werken, bieden wij wekelijks een keuzemenu aan voor thuis. Ontdek nu het menu voor deze week:

Kies een 3- of 4-gangenmenu en maak er een gezellige avond van! Bestellen kan tot en met donderdag 21:00 uur via info@raodhoes.nl of bel naar 077- 474 8881. U bestelling is pas compleet als wij gereageerd hebben op u bestelling

Scroll to top