Catering Week 44

Catering week 44

Iets te vieren? Een romantisch dinertje organiseren? Of gewoon een avond genieten van verrassende gerechten waar je zelf niet te lang voor in de keuken hoeft te staan? Het keuzemenu van deze week biedt volop variatie, met seizoensgerechten, en zelfs voor de kids kunnen we naar wens aanvullende gerechten bieden.

3 – gangenmenu €25 | 4 – gangenmenu €30

Bestellen kan tot en met donderdag 21:00 uur via info@raodhoes.nl of T 077- 474 8881.
Afhalen tussen 17:00 en 17:30 uur op vrijdag en zaterdag. Zondag tussen 11:00 en 11:30 uur.

Uw bestelling is afgerond zodra wij hebben gereageerd.

Voorgerechten

  • Taart van tortilla’s en gemarineerde zalm met een zachte kruidensaus
  • Ganzenborst gegaard in de Big Green Egg met knolselderij en een sinaasappeldressing

Soepen

  • Mosterd-preisoep met gerookte heilbot, reepjes prei en witlof
  • Pastinakensoep met kastanjechampignons en kruiden

Hoofdgerechten

  • Paella op saffraanrijst.
  • Een mooie estouffade van kalfsvlees.
  • Hollandse eendenborst met een saus van mango.
  • Hertenbiefstuk met een wildsaus en Hedelfinger kersen uit eigen tuin. Supplement € 2.50 p.p.

De hoofdgerechten worden begeleid met een groenten- en aardappelgarnituur.

Nagerechten

  • Cheesecake met gezouten karamel en een mousse van ananas.
  • Combinatie van sinaasappel en chocolade.

Ook kindermenu’s zijn mogelijk, vraag naar de mogelijkheden!!

Wij wensen allen een goede gezondheid toe,

Met vriendelijke groet Piet en Gerrie.

 

  •  

 

Scroll to top