Catering Week 50 2021

Catering week 50

Lieve gasten. Dit is onze laatste “weekcatering” van dit jaar en ons bestaan als Restaurant ’t Raodhoes. Blij zijn wij dat we deze activiteit in maart vorig jaar zijn gestart. En daarom willen we jullie allen bedanken voor de vele bestellingen en support die we gehad hebben.

Maak een keuze en geniet van een heerlijk diner in familiekring.

3 – gangenmenu €27,50 | 4 – gangenmenu €32,50

Zin in Wild? Check dan ons ’Wildmenu to go’, nu ook voor thuis!

http://www.raodhoes.nl/update/themas/wild/ a € 39,50

Bestellen kan tot en met donderdag 21:00 uur via info@raodhoes.nl of T 077- 474 8881.

Uw bestelling is afgerond zodra wij hebben gereageerd.

Voorgerechten:

  • Gerookte zalm met een crème van makreel en een kruidensaus
  • Zacht gebraden hertenbief. Dun gesneden met een winterse salade en een chutney van Preiselberen,.

Soepen;

  • Een mosterd prei soep met reepjes tongfilet.
  • Aardappelsoep gemaakt van de bataat met krokant gebakken spekjes

Hoofdgerechten;

  • Gepocheerde zalm met muskaat druiven
  • Biefstuk van het Hereford met een mooie volle rode wijn saus
  • Kalfsoester met een saus van eekhoorntjesbrood.
  • Wild estouffade
  • De hoofdgerechten worden vergezeld met een aardappel en groenten garnituur

Nagerechten;

  • Bavarois van Amarena kersen
  • Hazelnootparfait met slagroom
  • 3 – gangen €27,50 | 4 – gangen € 32,50

Bestellen tot uiterlijk donderdagavond 21:00 uur via info@raodhoes.nl of bel naar 077- 474 8881.

Afhalen tussen 17:00 en 17:30 uur op vrijdag en zaterdag. Zondag tussen 11:00 en 11:30 uur.
Je bestelling is afgerond zodra wij hebben gereageerd.

Je bestelling is afgerond zodra wij dit hebben bevestigd.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid en alvast een mooi weekend toe.

Met vriendelijke groet Piet en Gerrie.

Scroll to top