Nieuwe eigenaar per 1 januari 2022

Restaurant ‘t Raodhoes, het bourgondische restaurant van Piet en Gerrie Boonen – in het hart van Reuver – wordt per 1 januari 2022 overgenomen door Jop Janssen. “Het voelt enorm dubbel”, vertelt Piet. “We zijn net weer volledig open na een lockdown van negen maanden en dan komt het moment dat we aankondigen dat we het stokje overdragen.” Vijfentwintig jaar geleden settelden Piet en Gerrie zich in Reuver om hun restaurant ‘t Raodhoes op te zetten. Gemoedelijk dineren, seizoensgebonden streekgerechten en avondvullend tafelen; dat is het concept dat ze neer wilden zetten. “We zijn ontzettend blij dat we dat al jaren vele trouwe gasten hebben mogen verwelkomen,” vertelt Gerrie. “Met veel passie en toewijding hebben wij al die jaren ons best gedaan heerlijke maaltijden te serveren in een ongedwongen sfeer. Nu is het tijd voor een nieuwe fase.” Voor het restaurant betekent dat een frisse wind onder de vleugels van chef-kok Jop Janssen uit Helden. Hij vertelt enthousiast: “Het is mijn jarenlange droom om een eigen restaurant te beginnen. Zoiets komt op je pad en voelt dan gelijk goed. Ik heb er heel veel zin in om hier vanaf 2022 mijn droom uit te laten komen.”

De overdracht betekent voor Piet ook dat hij zijn koksmuts na bijna 48 jaar aan de wilgen hangt. Een hele mijlpaal in zijn carrière als chef-kok. “Ik ben enorm trots op ons restaurant en wat we samen bereikt hebben. En tot het zover is, zet ik die koksmuts nog met alle liefde op om voor onze gasten de komende maanden een heerlijke avond te verzorgen samen met Gerrie,” sluit Piet af. Restaurant ‘t Raodhoes is nog open tot het einde van dit jaar. Daarna heropent Jop de deuren.

Scroll to top