Ons restaurant bestaat 25 jaar!

25 jarig jubileum voor Restaurant ’t Raodhoes in Reuver

Vijfentwintig jaar geleden settelden wij ons in Reuver om restaurant ‘t Raodhoes op te zetten. Ons concept: gemoedelijk dineren, seizoensgebonden streekgerechten en avondvullend tafelen. En dat concept is inmiddels ook buiten de gemeentegrenzen bekend. Dit jaar vieren wij het 25-jarig jubileum van het restaurant.

Met een carrière van 48 jaar als kok, waarvan 36 jaar als chef is dit toch wel echt een mijlpaal waar we trots op zijn. Toen we in 1996 begonnen, was het een groot vraagteken hoe het ons zou vergaan. Het was hard werken. Zeker in het begin met drie opgroeiende kinderen. Gelukkig konden we jarenlang bouwen op goede hulp in de bediening. Inmiddels draaien we al ruim vier jaar met z’n tweetjes. We zijn een geolied team en wanneer nodig springen onze kinderen nu af en toe bij, vooral met de drukke dagen tijdens Kerstmis.
Onze persoonlijke benadering is waar we om bekend staan. Wij willen onze gasten een avond bieden waarbij gezellig tafelen met hun gezelschap centraal staat. Daarom doen we ons uiterste best om een sfeer te creëren waarin mensen zich thuis voelen. Ik denk dat dat gewaardeerd wordt, want we hebben door de jaren heen een trouwe gastenkring opgebouwd. En we proberen daarin net iets meer te doen dan de gasten verwachten. Wat mensen vooral leuk vinden is dat we allebei eerst even aan tafel face to face met ze kletsen voor we aan de slag gaan in de keuken. Zo leren we onze gasten beter kennen en weten we precies welke smaken ze het beste zullen waarderen. En ook krijgen we enthousiaste reacties als we de gerechten samen uit serveren.

Het 25-jarig bestaan van ons restaurant vieren we samen met jullie, onze gasten.

Van 27 augustus tot en met 2 oktober bieden wij het surprisemenu inclusief welkomstcocktail aan met 25% korting voor €45.

Pas geleden kondigden we aan per 1 januari 2022 het restaurant over te dragen. Tot het zover is richten wij ons op onze gasten en zullen we deze laatste maanden een feestelijke touch geven.

Scroll to top