Menukaart

Voorgerechten

Gerookte zalm met een frisse venkel en dille
En een dressing van limoen
—–
Salatrio uit Beesel met krokant gebakken reepjes kalfslever en spekjes,
balsamico en een kruiden/knoflook dressing.
—–
Carpaccio met oude Rotterdamse kaas en een truffeldressing
—–
Een vegetarische salade met champignons en geitenkaas. Hierbij een basilicumdressing.

****

Soepen en/of tussengerechten

Soep van Hollandse doperwtjes met verse kruiden.
—–
Bisque van schaaldieren met een royale visvulling.
—–
Medaillon van witvis in panko op groenten,
met een kreeftensausje.
—–
Scampi’s op fijne groenten couscous  met een lichte knoflook saus

****

We hebben vaak dag specialiteiten, die niet op de kaart staan. Graag informeren wij U hierover.

Of laat U zich verrassen door ons 4 of 6 gangen  SURPRISE-MENU

respectievelijk 45,50 en   52,50

****

Hoofdgerechten

Gebakken kabeljauwfilet met een frisse citroensaus.
geserveerd op een verse pasta gekruid met citroenpeper.
—–
Boerderij eendenborst met een portsaus geserveerd op een groenten couscous
—–
Herford biefstuk.
Gegrild op de watergril met gebakken blokjes knolselderij
en een stevige rode wijnsaus.
—–
Vispallet op de wijze van `t Raodhoes.
Een vijftal gegrilde vissoorten met twee soorten sauzen.
(meerprijs € 3,50 p.p.) 

****

Nagerechten

Bavarois van de dag met aardbeien,
en een Grand Marnier saus.
—–
Aardbeien Romanoff met witte chocolade Parfait.
—–
Surprise van nagerechtjes.
—–
Bordje met Hollandse en Buitenlandse kaasjes.

****

U kunt een keuze maken uit een zelf te bepalen aantal gangen menu:

3 Gangen menu met soep á € 37,50 of een
3 gangen menu met voorgerecht á  € 40,50 of een
4 gangen menu á € 45,50

Heeft u wellicht nog een andere wens zoals een vegetarisch menu of een dieet? In overleg is veel te regelen. U kunt de menukaart ook downloaden

Scroll to top