Menukaart

Voorgerechten

Salade met zeebaars met een citroendressing
—–
Lauwwarme gerookte zalm op een frisse salade
Met pareltjes van zeewier en komkommer
—–
Krokant gebakken reepjes kalfslever met spekjes.
Geserveerd met geitenkaas van de Bokkesprong uit het Veulen
—–
Gevulde champignonkoppen met een
basilicumdressing en oude kaas en mispelmarmelade.

****

Soepen / tussengerechten

Soepje van verse courgettes met een lobbige kruidenroom.
—–
Saffraan bouillon met reepjes witvis en mini scampi’s.
—–
Dorade filet op een groenten julienne en saffraan saus.
—–
Scampi’s op gebakken witlof met een kruidenknoflook boter

****

We hebben vaak dagspecialiteiten, die niet op de kaart staan. Graag informeren wij U hierover.

Of laat U zich verrassen door ons 4- of  6-gangen SURPRISE-MENU
respectievelijk 47,50 en   53,50

****

Hoofdgerechten

 Kabeljauw filet met courgettes
en een saus van Noilly-Prat.
—–
Kalfsoester op pasta
vergezeld met een stevige getomatiseerde roomsaus.
—–
Herford bief Gegrild op frietjes van gebakken knolselderij en een stevige rode wijnsaus.
—–
Vispallet op de wijze van `t Raodhoes.
 Een vijftal gegrilde vissoorten met twee soorten sauzen.
(meerprijs € 3,50 p.p.)

****

Nagerechten

Abrikozen bavarois met muntsaus en gemarineerde mandarijntjes
—–
Chocolade mousse en rood bosfruit.
—–
Gebakken appeltjes met kaneel en suiker
met vanilleroomijs en geroosterde amandelen
—–
Bordje met Hollandse en Buitenlandse kaas

*****

U kunt een keuze maken uit een zelf te bepalen aantal gangen menu:

3 Gangen menu met soep á € 39,50 of een 3 gangen menu met voorgerecht á  € 42,50

Een 4 gangen menu á € 47,50

Heeft u wellicht nog een andere wens zoals een vegetarisch menu of een dieet? In overleg is veel te regelen. U kunt de menukaart ook downloaden

Scroll to top