Wild

Menu special – ‘Wild’

16 oktober t/m 28 december

Houdt u van een bourgondische avond, gemoedelijk
tafelen en seizoensgerechten?
Reserveer dan de menu special dit najaar, een 6-gangen menu met verrassende wildgerechten.

Pastrami gemaakt van de hertenbovenbil,

geserveerd op een romige selderijsalade met een chutney van tropisch fruit

****

Een krachtige bouillon van duif met

een julienne van wintergroenten, kastanjes en een scheutje port

****

Fazantenborstje met nootjes, gegaard in de Big Green Egg op zuurkool

en een saus van morieljes.

****

Granité van rode wijn

****

Hertenbiefstukjes met pastinakenpuree,

en een volle wildsaus die is afgemaakt met Marsala

****

Verrassende combinatie van winterse nagerechten

****


Prijs per couvert, €51,50

Indien u iets niet lust of vanwege dieetredenen niet mag eten, zorgen wij voor een alternatief.

 

U kunt vanaf heden reserveren Tel. 077-4748881 of info@raodhoes.nl

 Wij heten u van harte welkom.

Scroll to top